dinsdag 8 april 2008

Sorry Ignace Crombé

copyright Miss Landmine www.miss-landmine.org...maar Stina's deelname aan Miss Belgian Beauty komt nu echt wel in het gedrang.
De snee die ze zaterdag opliep aan haar hand valt misschien nog te negeren door een ongetwijfeld zeer professionele jury.
Maar het spijt mij te melden dat onze dochter vandaag ook nog op heur wondermooie smoeltje terechtkwam, toen ze besloot frontaal van de glijbaan af te gaan in de plaats van 'met de voeten eerst', zoals gewenst is voor een miss-to-be.
Door haar eerder onzachte landing die resulteerde in een serieuze schaafwonde onder haar neus, lijkt het in zij-aanzicht (van de linkerkant bekeken) alsof ze een snorretje heeft, van het type Adolf H. dan nog wel.
Dus u snapt vast wel onze beslissing om haar deelname in te trekken.
Onze dochter met een snor in de media laten komen lijkt, zelfs ons, van het goede teveel.
Als Stina echter aan dit tempo brokken blijft maken, zullen we waarschijnlijk wel kunnen deelnemen aan de Miss Landmine verkiezing, dus zoals u ziet, every cloud has a silver lining!
Dank u voor uw begrip.

1 opmerking:

Mieke zei

Aiaiai!!! Dat zal pijn gedaan hebben :s
Tbegin wat afgezaagd te worden, maar hier is het net hetzelfde :)
De mama (ikke dus) is een dikke zes weken geleden van de trap gevallen en nog steeds niet aan de revalidatie begonnen en toen vond Roos dat zij ook maar eens moest stunten... In de creche is ze op haar kopke gevallen met vijf draadjes tot gevolg :(

Veel beterschap met de snor :)