vrijdag 15 februari 2008

De jeugd van tegenwoordig

Gisteren zijn we afgezakt naar 'togenblik' in Beveren, voor het try-out concert van Tim Vanhamel.
Zonder millionaire, lichtjes anders kortom dan we gewoon zijn van 1 van onze favoriete limburgers, maar toch even snedig.
Veel liedjes over de grote liefde (en dat op valentijnsavond woehoe) en vooral het gemis ervan.
'Untill i find you' liet me bij het beluisteren op de radio niet bepaald enthousiast achter, maar na het optreden van gisteren moet ik m'n mening toch herzien.
Waar ik vroeger enkel in Mauro hét grote brein achter Evil Superstars zag, zie ik nu in (schromelijk te laat i know) wat voor een begeesterde muzikant Vanhamel wel is. Waarmee ik geen afbreuk wil doen aan Mauro's kunnen uiteraard.
Still a fine young man he is *purr purr ;-) *

Anyway, een korte maar krachtige set. In het midden een licht dipje maar tegen de tijd het stomende bisnummer passeerde waren we dat al lang vergeten.
Ik wou dat ik een meer gedetailleerd verslag kon schrijven, maar wegens geen cd ken ik de tracklisting van gisterenavond niet.
En, triple hoera voor het Waasland. Deze fijne avond kostte ons amper iets wegens gewonnen tickets via Regio-uit magazine. Het mooie concertzaaltje zat ook niet afgeladen vol, wat de sfeer vree gemoedelijk maakte, very valentine en al.
Gaat dat zien, gaat dat zien!
(de tourdata vind je terug op Vanhamel's myspace)

1 opmerking:

Nathalie zei

muzikaal zitten we beetje op een lijn lees ik zo :)