donderdag 18 december 2008

PMS

Waarschuwing: als u van het mannelijke geslacht bent en u tóch, ondanks de waarschuwende titel van deze post, besluit om dit artikel te lezen, dan scheuren uw ballen zich op zeer pijnlijke wijze van uw lijf om nooit meer, never again, terug aan te groeien. Ook van verschrompelling tot rozijngrootte werd melding gemaakt, dus beware!

Nooit gedacht dat de volgende woorden uit m'n mond zouden vloeien, maar bon, hier gaan we dan; ik wil m'n regels terug, de russen mogen terug in't land zijn, bloeden gelijk een versgeslacht kalf jahoe! Doen!
Door de wonderen van de moderne geneeskunde ben ik er al 2 jaar van verlost (gyneacologie voor dummies: de mirena spiraal) en ik begin het kut te vinden -pun very much intended, thank you-
Ik loop al 2 dagen kregelig, pukkelig en met zere rug rond dus ik "veronderstel" dan maar dat ik aan het menstrueren ben. Bewijs krijg ik immer niet meer geleverd.
Ik kan mijn frustratie niet kwijt door eens een goed doorweekte tampon in het toilet te smakken.
Ik kan geen medeleven van mijn Epoes afdwingen door meewarig met m'n blauwe koordje te zwaaien (of ik moet er de kat bijhalen méhéhé)
En mijn humeur klaart ook niet op door het waarnemen van 'slechts maar een paar druppeltjes meer, genoeg voor een inlegkruisje', neen...
Ik moet het doen met 'veronderstellen'
Eind deze maand gaat ie eruit.
Tamponella - queen of the period - is back

3 opmerkingen:

elke zei

Ik zou je aanraden om over te schakelen op een koperspiraal, dan heb je ze twee keer zoveel. Kan je meteen de opgelopen schade inhalen... ;-)
(serieus: dit alternatief is ook geen aanrader)

zapnimf zei

Gij ook al!

welwel zei

oei ... ik heb juist zo'n ding geplaatst gekregen ... en ik kan me nu al iets bij voorstellen bij wat je schrijft ... hmmm???